Jdi na obsah Jdi na menu
 


Sladký krém

30. 12. 2012

 1 zralé MANGO BEZ SLUPKY ( nebo avokádo) dobré z obojího
2 zralé kaki
3 polévkové lžíce nepraženého kakaa 9 (prášku)
1 polévkovou lžíci javorového sirupu - podle chuti, lze vynechat, pokud někdo, jako já, nemáte čokoládu rádi příliš sladkou
10-15 ks datlí, nejlépe předem namočených (cca hodinu až 2)
Šťáva z půlky citrónu

Do mixéru dej avokádo a kaki a na 10 sekund mixuj. Potom přidej kakao a javorový sirup a mixuj dalších 10 sekund. Následují datle, mixuj, dokud nemá dezert krémovitou konzistenci. Jako finalní krok přidej šťávu z citrónu, stáhne příliš sladkou a dodá dezertu neobvyklou svěží chuť.

 

552107_3086360896299_2070621003_nsig.jpg